Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Tuesday, September 6, 2011

BACK TO BLOGSPOT!!..

Waaaa...dah lam neh tak in blog...maklum lah cuti raya kan...kat kampung memang payah nak on9..line tak ada..kalau ada pun line mcm kekure jew...windu...lak wase neh..hikhik...ngande kan...;d..Mcm mana raya kowg..mestilah best kan..mcm sy juga..Raya pertama..raya kat perlis..lepas tu..raya ke2..raya kat pulaupinang..Raya ke3 balik Selangor...beraya kat selangor lak..Masih ada lagi kew saki baki kueh raya..kat rumah sy ni byk lagi neh..jemput lah datang umah ok..
dan..Tahun ni kan..Masa dari pulau pinang nak balik selangor memang jem giler..sampai terowong kat perak baru ok....selalu jem kat tol jew.. kan.. 2..3..exciden..kat highway..ngeri tgk.. walaupun kemeriahan Raya dah kurang terasa..tapi sepanjang syawal ni masih byk lagi umah terbuka..best..best kan...;d
Dan.....rasa nya nak mintak cuti hari khamis ni nak g ganu/kuantan lak...harap2 ..memang dapat lew cuti...;d..Kalau tak dapat memang lah kecewa...huuu..Kowg dah abis beraya kew...tapi selalu nya..mesti byk rumah terbuka...sebelum berakhir nya syawal kan..best...best...dapat mum lagi..hik..Semuga tahun hadapan...kita di beri peluang sekali menyambut hari raya sekali lagi..;d....Selamat hari raya untuk sume...;d..NUNITE!!..

53 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

wahh raye sakan betull.perlis lepas tuh pinang then balik sngor.astu nak g cuti klntn tganu plak..huishhh.jelesh2 byk betul berjalan

Run Away♥ said...

dear mcm tu lah...dulu masa abah masih ada...beraya kat perlis jew..tapi skrg..tak leh lama2 dok perlis...teringat sgt kat arwah abah,,,...;d

Mya said...

samalah. bila blk kg mg harapanlahhh nk on9 huuuu... anyway salam raya =)

Lea IsNaw! said...

kesian die
xpuas raya lagi ye

muhamad hanif said...

wakakaka.

sakan betul raya oh yeah ni..

Run Away♥ said...

@hik...mya pun sama mcm yana kan...;d
@betul tu lea...;d
@hanif...memang sakan tau...;d

CintaZulaikha said...

selagi mood raya tak abes, slagi tulah,,,cuti raya, cuti raya, cuti raya..yer dak..hehe

ieda said...

wah menjelajah raya sungguh adik ... :) seronok kg jauh2 kan .. perjalanan yg manis walau letih ..
akak kg pekan je .. 30 minit dah sampai .. tapi still meriah :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

banyaknyer KG jelezzz...
mood raya lagik ek...

abghani said...

meriah raya..tapi penat rasanya

Run Away♥ said...

@betul juga tu kan ika...;d
@k'ieda dah ada famly lagi meriah kan...;d
@sepanjang syawal lew mod raya rasa nya lady...hik...;d
@abg hani...penat tapi best kan...;d

wahida said...

perghhh...jauh giler ko beraya...

Run Away♥ said...

kah...k'ida...;d

Asrul "iLham" Sany said...

a little sneak peek at ur character @ my latest entry

:D

yusuflaili said...

Selamat;
Selamat kembali ke dunia maya..moga banyak kenangan di hari raya ni...

whitecappuccino said...

salam kenal..terima kasih singgah blog akak..selamat hari raya! raya sakan tu!

Hanis Azla said...

musim raya tu mmg blog terpinggir sekejap.. Salam aidilfitri dan salam kenal juga.. Thanks sudi singgah ke blog akak..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

trime kasih berkunjung, komen dan folo blog saya..

saya balas kunjungan ini dan sangat menghargai kunjungan sdri..

salam perkenalan dan semoga berkunjung semula ke blog sy ya :-)

♥CIK IERA♥ said...

hehe selamat ari raye awk...huhuhhu **sempat lagi kan?? ** =)

Daddy Ziyyad said...

Salam perkenalan :)

Thanks singgah blog saya.

Selamat Hari Raya...


-jauh betul beraya ya, sampai ke Perlis..Penang..

MR. SYAH said...

selama hari raya run away..

Run Away♥ said...

@thanks..asrul...;d
@ye...a'yusuf..terlalu byk kenangan...;d..hikhik...;d
@sama2 akak...;d
@samam a'hanis...;d
@sama shahrom...salam kenal...;d
@iera....sempat lagi tu...sepanjang syawal ni....hik...;d
@sama2 daddy...;d
@thanks shah...slmt hari raya juga...;d

MaMa AiNi said...

salam perkenalan n slm syawal juga dr mama..banyaknya kg !!..beruntung..tahun ni mama tak berapa nak raya..he2x..

khairul akmal azman said...

jemput2 ..
umah kay byk kueh lagi!

fazrulnoor said...

seronok beraya tahunni? best2

Run Away♥ said...

@napa tu mama tak berapa nak raya..hik...;d
@kay...leh lew kirim sikit eh...;d
@fazrul...memang best kan...;d

chichi said...

jauh beraya ke perlis ye..salam kenal hehehe

Run Away♥ said...

perlis tu kampung yana chi...hik...;d..

teha said...

raye bestt ! :)

Fara E's said...

alamat ? ;p

Anyyss Shuhaimi said...

sama la kita. dah lama tak update!

Run Away♥ said...

@teha..memang best...hik..;d
@fara....cubit kang...;d
@any welcome back...;d

Hanie_Dew said...

raya adalah masa untuk rehat secukupnya.

masa ray ari tuh blog memang sunyi sepi.sume tgk membaham tupat lemang.

Run Away♥ said...

sedap lew...ketupat gan rendang daging...;d

Reez Zack said...

yea..yea..yana dah balik..yea..yea yana dah balik :P

Run Away♥ said...

reez...muahhhhhh...kahkahkah....gedikkkkkkkk...;d

cik sakura said...

masih mood raya..selamat hari raya dari cik sakura dan keluarga..

Run Away♥ said...

thanks sakura...dan slmt hari raya juga...;d

syrupmasin said...

perghh3 negeri tuh pergi beraye :D

Niena Pengembara Ilahi said...

sepanjang syawal .. mod raya akan sntiasa ada... :)

asfira aminuddin said...

bestnya u beraya bnyak tempat. i ni beraya kat 1 tempat je. teringin nak berjalan jalan bnyak cm u :)

pCL [p@kcikLie] said...

PCl singgah malam..baru ade kesempatan..slm hari raya edul fitri..

bunga said...

sama la..cuti raya xupdate pun..:)

best raya..:)

- zuriey - said...

beselah time raya memang berhabuk blog ni

Run Away♥ said...

@hik syrup...;D
@niena sy pun..
@asfira...perlis kampung mak..pulaupinang umah mentua akak sy...tu yang byk tu..;d
@thanks pcl..
@hik...bunga...sibuk beraya kan...;d
@zuriey...slmt hari raya...;d

Izzaty Ishak said...

Waaah Perlis kat mana? Zaty pon balik Perlis :D

sitihanisahali said...

saya baru pg rumah terbula semalam.best !

Run Away♥ said...

@zaty yana perlis kat pdg.besar..;'d
@siti...memang best....leh mum lagi...;d

Reez Zack said...

yea..yea..yana kiss..okay blah kanan pula...atas dahi...bwah dagu :D

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Jue said...

waktu raya la kita dpt berehat, kurangkan stress
tp time raya hr tu mmg sunyi je blog2 =)

KhaiRin said...

sempat lg ni..

ni wish

selamat hari raya

Run Away♥ said...

selamat hari raya rin...;d

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away