Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Friday, September 9, 2011

BISKUT RAYA YG COMEL

Macam2 jenis biskut raya kan ada..yg comel..dan yg pelik2 pun..Tapi kekadang tu rasa tak secantik biskut tu..nampak cantik tapi bila mum keras jew...dan rasa pun tak sedap...;d..dan ada juga..rupa berlainan tapi
bila mum rasa sama jew..Tapi yg special nyer...walaupun tak sedap..tapi biskut raya skrg byk yg cute2 kan...;d




Tengok tu...biskut raya...bentuk spender kah....mcm tak sangup lak nak mum kan...;d
Yang ni lak biskut raya kitty...comel nyer sayang lak rasa nak mum...;d
Santik kan kreatif sgt.....tahun depan nak try wat lew...;d
menarik dan santik kan...nak mum pun rasa sayang...;d
grrrrr...yang ni nak mum pun takot...hik...;d
DAN..............................................................................................
byk2 biskut pilihan Sy..Sy lebeh suka biskut raya yg dulu2...rasa nyer lebeh sedap..mcm buahulu..kueh siput dan loyang...kalau yg moden sikit...sy shukew..almon london...tart jem..;d

36 comments:

yusuflaili said...

Salam;
kreatif sungguh..sangup bersusah payah demi membuat biskut yang pelik2..

P/S..aku suka biskut yang pertama..simpan dlm poket bwk pulang.

Run Away♥ said...

A'yusuf nak no1...wowwwwwwwwwwwwww...kah...;d

abghani said...

nie biskut 18sx..seksi

sahromnasrudin said...

biskut raya yg no 1 tue mesti cepat abes kan heheheeee

Run Away♥ said...

hik...a'hani...kah...;d

Kakzakie said...

Hehehe... biskut gambar hantu itu anak-anak kecik mesti confirm tak mahu dekat....

Run Away♥ said...

ye...sharo...walaupun tak shedap...mesti abis nyer...hik...;d

ieda said...

aloor jgn ada yg hidangkan cookies mcm nie sudah :)

Run Away♥ said...

@hik kakzie wat takot kan budak2 jew...
@hik...k'ieda..

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..ni biskot raya sexy!

Run Away♥ said...

eeeuuuuuuuuuu.....memang seksi kan daddy...;d

Sarah Mohd Saleh said...

biskut pon pndai pakai g-stringg.kelassss gituwww nyahhh

Run Away♥ said...

sarah..hahahhaha...memang high kelasss...hik...;d

Jue said...

berebut bdk laki nak mkn biskut tu nanti kan hihihi
zmn skrg = mcm2 ada

**sama byk keja eh?xpe..esok sabtu..hr ni kita dua sabo dulu =)

whitecappuccino said...

memang santik2 biskut ni..suka tat jem jgk..btw, suka lagu dlm citer my girl ni.

wahida said...

keji okeh biskut raya yang first tu...kehkeh..

Hanis Azla said...

mmg mcm2 nama dan mcm2 rupa kan.. tp akak mmg prefer yg dulu2.. sbb dan serasi dengan tekak kot.. he..he..

Hanie_Dew said...

ish ish ..sensored tol biskut raya ni. xde bentuk laen ke. habis pahal pose sebulan.

Hanie_Dew said...

ahhh..lupe plak. google jokes tu memang lawak sengal dan kelakar..

Run Away♥ said...

@tol tu jue...kah...;d
@thank white...sy pun suka...;d
@kah...k"ieda...;d
@ye...k'hanis...sama mcm yana juga...;d
@hik...hanie...kurang pagal...dan joke tu memang kelakar...;d

schaze zainn said...

macam2 jenis biskut ade skrg ni :)

schaze suke biskut cornflakes xP

Run Away♥ said...

chaze biskut cornflakes pun sedapkan...;d

Reez Zack said...

pelik sgt dah rupa biskut sexy tu... camne pun almond london gak fevret saya :D

cik sakura said...

oppss..hehe..biskut macam ni pun ada ye..

MaMa AiNi said...

seksinya biskut raya tu..ha2x..tak sanggup mama nak memakannya..

syrupmasin said...

haha..comel je :D

asfira aminuddin said...

hehe sexy! tapi lagi menarik bentuk lagi excited kita nak rasa kan :))

Run Away♥ said...

@reez pelik tapi seksikan...;p
@tu lah sakura...;d
@yana pun sama mama...;d
@hik....syrup...;d
@tul tu fira...;d

muhamad hanif said...

yg pakai bikini takda eh ?


waahahahha, tu lagi comel.

Run Away♥ said...

hanif...taun hadapan sy wat k..;d..

Mya said...

comel2nya biskut! rasa xsanggup nak makan hee

Run Away♥ said...

tul tu mya...hik...;d

bighagenjo said...

nice entryy

suka tgk kuih2 tu..
unik..

nak geget kuih yg 1st tuh!
haha

Run Away♥ said...

nak gigit terus kan...;d

KhaiRin said...

nk tanya tekak, sanggup ke nk menelan kuih ni??

Run Away♥ said...

rin...mcm tak sangup jew...;d

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away