Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Saturday, August 13, 2011

WELCOME TO MY BLOG!!

Akhir nya...dapat juga..Sy siap kan Blog ni..Ok..tak...Sy budak baru belajar..Kalau salah..Tolong-Tolong ajar okeh...;d..Dulu Sy dah ada Blog pun..tapi Sy dah delete..atas sebeb tertentu..huhu..dah wamai kawan pun kat blog dulu...Skrg kena bermula balik...dan jajd blogger baru...;d..Ada tak yg ingat Sy lagi...kalau ada follow lah Sy balik ok..Dan berharap sgt..kowg masih ingat Sy...koh...;d..Untuk sume..Selamat Berpuasa..Dan Selamat Hari Raya....;d

8 comments:

nur said...

dear.. omel blog nieh..



ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Run Away said...

thanks....cyg...;d...baru jew mula ni...;d

Run Away said...

ok....all in 1....salam kenal...;d

Mr.Thinker@Ali said...

semoga permulaan baru menjadi titik kejayaan anda kelak. amin~ :)

Run Away said...

wa...makaseh...mr....;d...

Ezad Skytech said...

selamat berblogging balik dengan blog baru ni..semangat pon baru kan..(^^,)

Run Away said...

thanks ya ezad...;d

Zul Fattah said...

okey r nie..kalau buang word verify ni lg bagus..senag sy nk coment..

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away