Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Saturday, August 13, 2011

SEGMEN PROMOSI BLOG 500 FOLLOWER KE BAWAH

Ok...pesttime nak juin BLOG TRAVELLING..Sesuai sgt lah dgn sy yg baru 2hari kat Blog ni..

Kalau kowg nak juin..Jom lah...Klik jew Lori kat atas tu..Koh...;d Bkn sebarangan lori tu...;p
Tapi utk Blogger Follower nyer 500 kebawah...;d...Jom sama2 juin..
Tarikh tutup penyertaan : 22 OGOS 2011
NAMA:Asfariena Hashim
HOBI:Oweys..berkepit dgn LapTop neh...;d
SALAM kenalan UNTUK sume.....!!!!..♥

37 comments:

Acik said...

waaa ... a brand new blog!
welkam to d blogging world. :)

Dayanqphrofile said...

klik sini untuk dapatkan GA dari saya >>>>> http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/08/ga-follower-222.html

Chachos Cheezy Wedges said...

nie tok ape?? ape yg kne wat?? haha...

yusuf Laili said...

Salam;
Tq..kerana follow blog aku..aku follow balik.

Run Away said...

thanks acik.....;d../waa....dayah...my pest GA...thanks ya...;d

Run Away said...

cheezy....buat jew mcm Sy okeh....koh...;d.../...sesama Yusuf....;d

Diana @ bilakukatacinta said...

hye dear..thanks 4 drop by..terjah ni..

ILA HonEyBuNNy said...

salam ziarah...

bagus segmen neh untuk blogger2 baru...;-)

Run Away said...

thanks ila...;d

Run Away said...

sama2 diana.....;d

||aLeaSaRa|| said...

salam sggh jgn risau kite takkan run away hehehe.owh bagus segmen ni.sis kena rajin join segmen/contest/GA utk tambahkan kawan2.

owh dulu dah ada blog tapi kenapa buat yg baru pulak?takpe,yg oenting rajin update n3 dan rajin bw sambil tgglkan komen.mesti ramai kawan yg akan sggh kembali.blog pun dah cantik ni...nanti kite sggh lagi ye!selamat menunaikan ibadah puasa :)

Run Away said...

thanks ya...sara...;d

H.J said...

kejap lagi jadi 500 terus..aha

Run Away said...

wahahahhaha...ye lah tu...;d

mary ann ;) said...

banyaknye bunga2 chenta dlm belog nie..hhehehhehee


hai awak! ;) ;)

syerz eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dri india :))
hehe . .salam perkenalan !
btw, sudaa follow cnie :)

haslinda said...

halooo... linda from australia bw here... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nanie Azwa said...

singgah dari segmen sama! dari dubai ke arab saudi :)

nice blog!

http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW AWAK^^

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak skali :) Jom follow blog saya pulak! Happy Blogging :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

farhana hussein said...

hello there, singgah dari segmen sama! dari jepun fly ke arab saudi :)

nice sangat blog ni! :)

http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW AWAK! :)

nadia fatihah said...

hai, jelajah anak bumi arab saudi. kite dari grup yg sama! hihi

nadia folo cni.

ade masa jom la melawat kite plak :D

http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Miss Haza said...

Salam pkenalan.. dri NZ trus ke arab saudi.. :))
singgh n follow kamu..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow me back... :))

aten qylah said...

Salam.Aten singgah sini.Dari Mesir yepp :)

Kunjungan dari Mesir

azeelia azman said...

lalalala syok betol jenjalan arab saudi neh..hehe

folo yep
:D

Khairull-Dean said...

kunjungan dr perancis ke arab saudi

Run Away♥ said...

thanks...ya...;d

Marina said...

marina travel ke arab saudi...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana...salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

IEQAH said...

Hai..kita geng.
Penat naik lori dari arab saudi ni nk singgah blog best kat sini
: Salam Perkenalan Dari Ieqah

IEQAH said...

Hai..kita geng.
Penat naik lori dari arab saudi ni nk singgah blog best kat sini
: Salam Perkenalan Dari Ieqah

fierul said...

hai dtg mlawat sni :)
saya dtg dari australia ke ARAB SAUDI..
dtg sni nk tmbh kenalan . :)
segmen AA :)

jmput singgah ye :)
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

follow me back ya.. :D

♥CIK IERA♥ said...

singgah dan follow dari korea... >.<

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Mya said...

salam belogwalking =) sy dari group mexico dtg travel ke singapore (group belog ni) =D

salam raya dan jum follow2! btw, nice belog =DDD

noreybum said...

salam,,norey kunjungan dari itali..datang melancong cni smbey follow..jom terjah blog norey..

http://tintanorqaseh.blogspot.com/

hananishikido said...

coming from italy!!!

done following u!

sishannaryotoma.blogspot.com

jemput ziarah!!!

nabila azmi said...

hi2..done follow awk...slm perkenalan..=)..sy dri team dubai

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away