Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


Sy nak juin Segmen ni..Segmen dari BEN ASHAARI..

Caranya Simple je..
*Buat Satu Entry..Letak Header Blog BENASHAARI.COM..
*Tajuk.. BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?
* Tinggalkan Url Entri Kowg Kat Ruang Entri Segmen Ben Ashaari.. Sekali Je..Cukup..
SEGMEN TUTUP..
*6 PETANG INI..14HB OGOS 2011..
Nak Juin Klik Je Header Kat Atas Tu..
Let's Jom!!!!..


84 comments:

H.J said...

kat komen ada word verification.tak best la kalo macam tu..ahaha

osHin said...

singgah ke blog best :)

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

blog kamu memang best!!!
tp kalau boleh buanglah word verification kat komen tu..memudahkan orang nak komen

Run Away said...

mcm nak wang...HJ...;d

Run Away said...

thanks...oshin.../nanti yana wang...baiz...;d

H.J said...

okeh..dah tak de da..aha

Run Away said...

koh...;d

SoLy SoLicious said...

best2..tp lagi best kalo xde lagu..teeheee...



http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

ILA HonEyBuNNy said...

oekh...

bagi ila blog ne ok ja....yang HJ cakap pun dah xde dah..hehe

Run Away said...

salam kenal soly...;d../purple ada iklan lagi...;d

Run Away said...

thanks ila...;d

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben dan tambah kenalan di sini.

1st time datang :)

jemput singgah ke blog saya juga ya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

Asyikin said...

join dan follow awak pinky ^_^
blog comel

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

Run Away said...

walaikumsalam...;dthanks..mania..syiken....salam kenal...;d../

Run Away said...

thanks...hazwan...;d

haslinda said...

hai... linda singgah blog best di sini :)

blog kamu best. tp kalau boleh gunakan tulisan yg lebih simple. :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam kenal...linda..tahnks ya...;d../makaseh...liza...;d

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Rahman Mohamed said...

~sesi terjah~

sila2 la ye ke blog saya ..

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

cx's said...

cx terjah ke blog best! lagu terbaik! MY GIRL!!! sarangheyo~ Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

||aLeaSaRa|| said...

hye sis!VW dah tukarlah...that's better than yesterday hehe.owh setuju jugak dgn Haslinda,better tukar font type,pilih font yg simple dan sedap mata memandang.yg lain dah ok...update selalu tau!

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

thanks...qemm...rahman...;d

Run Away said...

ye..yana suka lagu ni...cx...;d../..ye..sara thanks tau...;d../salam kenal nad,,,;d

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam...kenal anis...;d

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

thanks...qaseh...zaty...;d

Amoi said...

singgah dr segmen ben :)

farah hanim said...

fara terjh sini
tgk blog :D

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Run Away said...

makaseh...amoi..farah...ned..salam kenal ya...;d

c i k a n a said...

singgah sini balas kunjungan =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam...kenal...ana...rina....;d

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Run Away said...

thanks zul...;d

Gen2Merah said...

thanx yaa.. da follow kamu kembali.. salam ukhuwah

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ balas kunjungan...
cantik blog ni..
menarik..keep up the good work and happy blogging..

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said...

haha kecik besa kecik besa tulisan tuu
thanks tau :)

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

SITI NOORNADIYANA said...

hai hai. salam perkenalan. thanks sbb follow. :)

p/s : layout comel. owner pon comel. :D

azlina_muhammad said...

salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow awk....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

Bigdaddyz said...

ramainya bersegmen...hehe

Aku said...

wah gud luck ye.. mestilah best...!

AiDa SyaFiQa said...

singgah sini :)

Dynda said...

comel mata, pinjam bole? hek

*baru nk merayap bls kunjungan ni :')

Reez Zack said...

Yana guna theme song untuk KDrama "My Girl......
Waaaaah.....Sweeeeeettttttt!!!!!!

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

Gen2..hakimi..amir..doo..siti..azlina..dady..aku aida..nur...salam...kenal ya...;d..thanks follow yana...;d

Run Away said...

dynda...hikhik...;d.../reez...sweet kan...;d

Reez Zack said...

memang sweeeeet....ni agak2 yana ni sweet cam Yoo Rin dalam drama tu tak...hihihihihihi :D :D :D

Run Away said...

harap sgt mcm tu....dulu tgk cete tu hati...debar2 jew tau...;p

Reez Zack said...
This comment has been removed by the author.
Reez Zack said...

Yana...Yoo Rin.. aaah dah dekat dah nama tu...adik-beradik ke? :P

Reez Zack said...

suspen kan yana?? sy jg rase suspen tu bile rahsia Yoo Rin & Gong Chan mula pecah...dubdab dubdab je..!!

Run Away said...

aha...masa dia owg terpisah dan bertemu balik tu pun dupdap gak...hahahahah...;d

Belog Sambal Belacan said...

berbalas kunjungan..selamat berpuasa")jgn ponteng2 puasa:)

Run Away said...

ye...SB...hikhik...;d

Reez Zack said...

Yoo Rin...lain kali minta director tukar watak lak..nama Yana sbg heroin ...best tak :P

ked said...

bez2 wooo..

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

wahida idris said...

waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu

Run Away said...

thanks...lulu.../wahida...;d

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

X.a.n.a said...

lagu kmu bring my memories back...neway...baru 4 ari da byk follower...good

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

.*.WiE.*. said...

salam.. buat kunjungan balas dari segmen BA.. blog yg best..

Run Away said...

thanks...amy...ana..syahidi..wie...salam kenal...;d

asyiqin nasir said...

sesi suai kenal.. :)

Run Away said...

thanks...asyiqin...;d

lyin said...

samapi sini..membalas singgah... nice blog nice song!

Run Away said...

thanks Iyin...;d

missina said...

haiii,,dtg sini balas kunjgn dan follow skali,,,kiutla blog ni mcm tuan dia!,,,hehe

cik farah said...

alahaii, comelnya blog! best! hehe, follow u back ;)

http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

thanks ina...farah...;d

ILA SYAMILA ♥♥ said...

singgah belog best ni. dari segmen BA yee. hihik.

http://ilagula.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

thanks ila...;d

Syafiqa said...

Assalamualaikum, balas singgah dari segmen yang sama, blog nie meriah :D salam ramadhan

Run Away said...

walaikum salam...thanks ya fiqa...;d