Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Monday, August 15, 2011

DAH 4 HARI Wooo...JADI BLOGGER..KAH!!...MEMANG BEST!!

Ola-Oli di beri nama..Saudara-Saudari..(cekebom-Cekebom)

Malam-Malam hari..Siang-Siang hari..(Disco-Disco)
Putih-Putih Melati..(Ali Baba..Bujang lapok..)
Merah-Merah jelita..(Miow-Miow)
Siapa yg baik hati Jadi (Cenderella)
Sapa jaat..jadi patung...(tong..tong..tong..);p
Selamat pagi!!

Layanz lagu Kanak-Kanak jap tadi..yg sentiasa memberi Kenangan yg terindah
zaman-zaman kekanak dulu kan...;d
Dah 4hari Sy kat sini...sebagai sowg Blogger baru..Sy rasa memang best..Dulu sy dah ada blog..
cuma kurang aktif...myb blog dulu hanya sebagai percubaan..Tapi kali ni sy harap akan terus kekal
kat dunia Blog ni..yg pasti memberi sy pengalaman2 baru dari Blogger lain...;d
4 hari Sy sebagai Blogger memang tak sangka..sy jmpa member2 baru yg sporting dan baik..
senang sgt nak jadi member..dan sy belum jmpa lagi dgn Bloger yg sombong..dan harap tak akan
jmpa pun...;d..
Semalam sy ada juin segmen BEN ASHAARI..emmm..memang tak wugi..mudah sangat dapat
member2 yg baru..Memang dari dulu segmen2 BEN ASHAARI banyak membantu bloger2 baru..
Dan Sy terus berharap akan terus berada disini...
(NAPA...TETIBA JEW..SY RASA MCM MEMBERI UCAPAN KAN....HOHOHO....
BIASA LEW TU MOOD TERUJA NEH..POYO SIKIT TAKPA KAN..)..
Makaseh kat kowg2 sume..yang sudi follow yana neh ok...Selamat hari isnin..dan Selama berpuasa...♥





28 comments:

Sukma Bintara said...

heheheehheh.. cm lucu je~~

Run Away said...

alahhhhhhhhhhhhhhhh......;p

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah..hehe


4 hari macam 4 tahun x berblog?ngeh3...

keep blogging dear...;-)

Run Away said...

kahkah..ila..thanks....dear...;d

ked said...

wahh..teringat lagu2 zmn2 dolu2..

SoLy SoLicious said...

dah tengahari ni...selamat tengahari...hehheee

Run Away said...

aha....nice kan ked..../..soly...tak nampak mata ari ni...hikhik...;d

SoLy SoLicious said...

belum tamat lagi :)

ieda said...

salam dik
jgn marah akak bertanya .. adik pernah ada blog lain ke sblm nie ..
akak mcm pernah masuk dan komen2 blog adik sblm2 nie ... ( kalau x silap org lah )

sbb selepas tuu akak dah lama x jengguk adik .. masuk link add tuu dah kena blog .. sory akak bertanya ..

misz sheyla said...

waaa...lagu zaman kecik2 ..time kiut2 ni

Run Away said...

nak juin lah...soly...;d/kieda...betul lah ni sy...huhuhu...;d

Run Away said...

sheyla..mesti cute miut kan...;d

ezumie esbarisma said...

thnks sbb follow..ezumie fllow kmbali..

lau sudi plez komen pix ezumie

http://ezumie.blogspot.com/2011/08/street-photo-30-hari-30bazar-ramadhan.html

Run Away said...

ok....zumie....-5-..hik...;d

mr.dinie said...

truskan berblogging..huahuahua..

syrupmasin said...

ucapan dr puan seri :D

Run Away said...

makaseh dinie...;d

Run Away said...

syrup...wahahahaha...poke kang...;p

cik aisha said...

hepy blogging...:)

H.J said...

teruja sakan kalo macam tu

Run Away said...

aisha...thanks...;d.../...H.J...;p

asamasin said...

gua ase cm nk mati je kalu xdpt blog..huhu

Run Away said...

hahaha...asamasin..mesti dah lamakan...;d

Anyyss Shuhaimi said...

lagu zaman hingusan..haha

el-janna said...

gud luck^^

Run Away said...

anyy....kah...;d.../,,thanks janna...

Wanie said...

hehe..baru 4 hari e?
welcome to the club dear :)

Run Away said...

thanks wanie...;d

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away