Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Monday, August 15, 2011

LAGU RAYA DULU..LAGI BEST DARI SKRG..


"Indahnya sungguh dihari raya..ramai Owg bersuka ria..Adik ku manis santik bergaya..Boleh abg ikut bersama..Usahlah abg membuang waktu..Mari menuju ke rumah bonda..Sanak saudara sedang menunggu dihari mulia bertemu mesra"...;d....best kan lagu neh...

Dok dgr2..lagu raya neh...lagu SELOKA HARI RAYA..memang best ar...terasa penuh nostalgia ni..
Tersa nak balik kampung dah ni..Best2 balik kampung ronda2 kot Felcra..Memang Sawan giler....
lah meriah..Oh...teruja nyerrrrrrrrrrrrrr....

Skrg ni selalu dgr lagu2 raya kat radio..ada juga lagu baru..best bkn tak best..tapi tak meremang pun mulu
roma...biasa jew bila dgr...Tak ada feel lew..Lirik yg dia owg buat cincai sgt...janji lagu siap dah..Ada juga..lagu raya baru..mcm pelik jew.bila dgr..kah...

Last2..lagu2 raya lama juga jadi pujaan..dapat juga menjadi pengubat windu.. .terasa syahdu jew...
mereka nyanyi dan lirik.lagu..pun best sgt penuh makna..Sbb tu lagu lama lebih owg suka dgr...;d
Pastu artis2 skrg mula lew nyanyi balik lagu2 raya lama...setiap tahun lagu2 tu jew dia owg record..
balik kah...tapi owg lebih shukew penyanyi asal kan...;d
Apa pun ada juga yg shukew lagu baru..Tapi sy memang tak shukew lew...;p
 


23 comments:

yusuf Laili said...

Salam;
akupun tangkap sayu lagu raya versi lama ni..yg baru buat sakit telinga je..

lagu raya nyayian allahyaraham surdiman lagi sayu Salam perantau..kalau yg tak dpt balik raya kompom nangis dengar lagu ni.

syrupmasin said...

lagu raye lame lagi best..rentak dy tuh mcm asli sikit :D

Run Away said...

aha...lagu tu..sesuai sgt tuk warga kota tak dpt balik ray kan...kompem belenang air mata...;d

Run Away said...

syrup...memag best...;d

wahida idris said...

betul betul. for me, lagu raya yang baru nih, xbest langsung. tak feel cm nak raya pon. =.=

cik aisha said...

ori pnya mesti la best...hehee.yg baru ni dah dmskkan memacam unsur muzik dah...:)

Run Away said...

tol tu wahida...lagu dah tak mcm lagu raya dah...;d

bee's orange said...

yup2 , sy sjtu :) lgu raye dlu btter okea lg loe . mau joget suda ney . haa :p

tomatokering :) said...

betol3 .. dulu pnye lg best .. lagu lama bagi nafas baru pon tak best

Run Away said...

hahahahaha.....bee...siap nak joget eh...;d

Run Away said...

ye...tomato..pandai lak dia owg nak ubah2....;d

Reez Zack said...

dulu raye memang utk bergembira..tu yg best...skrg ni jd terlampau komersial..byk promosi..iklan..jd cam karnival...tu yg lagu2 dibuat pun jd komersial..BORING!!!..kan yana:D

Run Away said...

tol...tu reez....dgr tak rasa apa2 pun kan..

ieda said...

aah lebih best dulu dari lagu2 skrg kan dik huhu

Reez Zack said...

jadi best ghayo kembalilah kpd cara tradisional tahun 60an n 70an..zaman pop ye ye..ceh wahhh...:D

Run Away said...

ye....tol tu...k'ida...;d

Run Away said...

wahahahahah...rezz..pok ye..ye...terus...;d

ubi said...

salam.lagu korea ni..ape tajuk?.mcm bes la.

Run Away said...

kah...ubi..tanya sal lagu korea lak...;d

el-janna said...

mmg best kan.. lagu raya dulu dulu~

Run Away said...

ye...janna...betul tu...;d

MamaEma said...

lagu raya lama lagi beri nostalgianya..lagu skrg entah apa2..

Run Away said...

betul tu mama...penuh nostalgia...;d

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away