Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Thursday, November 24, 2011

WAHH..CAMERA LAMA OWG DAH TAK GUNA KE..

Ada lagi ke owg guna camera macam ni...Anak buah Sy minggu lepas..nak ambik pic kat sekolah semperna majlis kecermerlangan kat sekolah dia..Ibu dia suruh bawak camera ni..tapi tak dia tak nak dia kata malu kat kawan2...kata nyer dah tak ada owg guna camrea mcm ni...wahhhh...budak2 skrg kan...Tapi memang betul lah...Sy tgk dah wamai yang guna camrea digital skrg..Walau pun camrea lama ni masih ok dan gambar dia pun clear sangat..Nak guna pun bukan selalu pun..Selalu guna camrea HP jew
..tapi sejak menja ni...camera digital dah macam keperluan dah....Nak beli..ke..tak???...
                                                     V
                                                     V
                                                     V
                                                     V
                                                     V
                                                     V
                          CANTIK TAK YANG NI...kehkehkeh....


32 comments:

Syamimi Razali said...

urm ! betul2.. kamera dah mcm keperluan dah.. i'm just order online camera !

waiting for dat ! ;)

Syamimi Razali said...

urm ! betul2.. kamera dah mcm keperluan dah.. i'm just order online camera !

waiting for dat ! ;)

KhaiRin said...

mak cik sy still pakai lg..katanya syg nk tkr yg br...

fatiniathirah said...

haha,, klo syE pon sYE segan nak pkai cmera lame tuuh,, maluu deh ngn kngkwn,, :)
bli la, berbaloi :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Budak skrng mmg dh terror bab ni
Kiter dulu apa Mak Ituew la yg guna ngeeee

kim heeruul said...

cmera kodak u yerk ?
antik tu.

eita said...

tu kamera antik..sayang kalau di buang..
tapi yang kaler hitam tu cun...

ieyza afieyna said...

aah.. memang la.. semua guna camera digital..dulu kt sekolah kwn2 bawaj ..tunjuk2 la konon.. sedih rasenye ieyza xde..so, skrg dh ade. ;)

nuwairani ismail said...

akak beli camera digital sebab hp xde kamera...laaaaaagi kuno kan? huhuh

cinnamon.com said...

dah pandai malu2..kita rasa kita dah maju,tapi sebenarnya inilah pengaruh sekitar..

yen(toka ziizokukuto) said...

skrang budak sekolah pun dah ngidam dslr,,,,owhsemmm owh

Daddylicious said...

terperuk dalam laci la ni...:)

Kazen said...

alamak jgn ttipu nga keadaan...pakai kamera mahal kalu xpandai amek gmbr xde makne pape gak huhu :)

ORLANDO AHMAD said...

hahaha budak2 pown tau

mama aini said...

budak2 skrg dah pandai memilih..hu2x...apalagi RA kalau dah berkenan,tariklah satu..he2x..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..budak2 pun tau kan..
budak zaman skrg...klu kita dulu redha jer.. ;)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

agak segan la jugak kalau nak guna kamera manual yg guna kodak.hehee.kamera digital dah jadi keperluan, kalau mampu beli la satu.nanti boleh angkut p mana2 nak bergambar senang.tp kdg2 rasa kamera hp pn da oke..hehee

yusuflaili(Goku) said...

salam;
kitapun malu juga bawak kamera kodak sekarang ni..lagipun jarang ada jumpa kedai cuci kodak sekarang semuanya pakai memori kad....
beli jgn tak beli akupun kalau ada rezeki nak juga satu..

Elie Lily said...

bnda yang lama tak digunakan macam kamera tu bila diguna pakai semula, ia jadik RARE! :)

acheeqa farhana said...

haha..lg advnce bile skrg ni trend pkai dslr..

zmn da makin maju..hehe

MamaEma said...

budak sekrang dah pandai demand erkh..memang pun rasanya kodak pun dah tak jual skrg ni kana

Juliet_iRa~" said...

jarang nmpk org guna..
dah la skang org sibuk ngan dslr bagai..;p

tp ada kamera digital pon dah ok sgt..

:)

beli2..

;p

Kancil 8349 said...

dulu kancil main simpan dalam kepala je...ndak ada main ambil2 gambar...sekarang nie...bebudak dah untung...boleh simpan gambar dalam buku album untuk kenangan atau bukti. apapun zaman dah berubah...yang lama pasti tenggelam dengan teknologi terkini...

era kecik said...

loh, wat pe nak malu? biasa letuw.. :D

bella luna said...

sekarang semua nak canggih je, budak2 zaman skrg,hehe,. tapi tertanya2 gakz, ade lagi ke yang guna camera lama? and masih wujud ke film2 tuk camera tu ye? :D

EmpayarUtama said...

Ada simpan lg kamera-kamera lama zaman arwah abah buat kenangan :)

Kazen said...

nnti ade sape2 yg wat contest hadiah kamera join lah..haha dpt gak kamera free :p

Entry Terkini | Doa Awal Tahun Dan Doa Akhir Tahun Hijrah

hyz said...

camera lama oke wat. boleh cuci n boleh simpan gambar. camera digital mmg boleh cuci, tapi ramai simpan dlm komp je....

Pondok Usang said...

opismate kite yg gile kamera.. dari kamera yg canggih sampai yg lagi lama dari tu pun dia pakai lagi.. brg rare katanya.. bile dah snap gambar.. siap kene pusing manual lagi kodaknye.. huhu..

Tapak Kaki said...

dia punyer kodak mahal lorh..

Terbang Bersamaku said...

camera mcm nie pun bagus jugak kualiti gambarnye...
~skrg nie mmg da zaman kamera digital..huhu..~

AhmadFarhi said...

DSLR x best , FILEM camera best...
saya maseh pakai , walaupun ade dslr

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away