Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Friday, December 2, 2011

LAPTOP WOSAK!!..5 AWIEH..

Hai...Alhamdulilah...baru leh on9 ni...laptop buat hal..kena virus apa tah..memula g anta kedai dia chek jew..tapi tak leh baiki..tu pun kena bayar juga rm30...bengang betul..pastu anta kat umah kawan abg jew..dulu wosak anta kat umah kwn abg juga..yang tak best nyer..kwn abg tak nak bayaran...segan juga nak anta..bila pwee...sebenar nyer sukeeeee....;p

Dalam 5 awieh ni bila tak ada laptop terasa sunyi ar...mcm owg putus cinta jew...tak tau nak watpe bila kat umah..nak tgk tv..atau buat aktiviti2 lain memang sy tak minat..mcm aktiviti megemas rumah..dan cuci baju..kehkehkeh..tak ada laptop...asyik gayut phone lew..owg pun agak nyer dah nyampah asyik call jew diaowg berejam...jam....;d....
Harap nyer laptop ni akan ok lew..takut pula kalau wosak2 lagi...;d...


31 comments:

whitecappuccino said...

mati kutu jugak bila laptop rosak nih..

mama aini said...

patutlah lama tak nampak,siannya l/top rosak.happy blogging RA !!!..

akuzle ayu said...

letop rosak=separuh jiwaku pergi kan3? ahkak slalu rasa neh... neh mcm nk 'rasa' lagik psl letop dh ala2 lembab...bajet plaks tadakkk...huhuhhuuh

Oh Oeya said...

Mmg bowink lau brg utama dlm idup rosak kannn ;-)

Mya said...

laptop mya until now masih koma tau :(

~Nana BamBam~ said...

so update entri gune apew jew ?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

owh..patutlah sunyi jer.. ;)

Tapak Kaki said...

ramai angrybird di situ.hehe.. tak da laptop sekarang orang leh online pakai i-phone dah...

acheeqa farhana said...

sme la kita..trasa khilangan kalau my mr.compaq buat hal..hehe

smoga ur laptop cpt sembuh..keh keh

Kartini said...

ki3. macamano laptop? ok functioning?

luahfikiran said...

SALAM,
HARAP SEMUA DAH OK. NANTI LF SINGGAH LAGI NAK BACA N3 BARU

L said...

hehe.. kalu rosak lagi tepon lar L plak.. berejam rejam pun xper...hehe

ieyza afieyna said...

yeke.. ptut la x blogwalking ye.. hee

kura said...

mcm org putus cinta ya.. hahah

kim heeruul said...

lappy gua in igua dah anggap mcm isteri gua.
kemana gua pergi,mesti gua bwak dia. so hari2 gua scan virus dekat lappy gua. ^^

cinnamon.com said...

patut le senyap...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ibarat patah kaki if laptop rosak....seksa jiwa raga khen ngeee

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

memang terseksa kalau lappy rosak...virus apa tu menyerang...patt senyap aje...huhuu

era kecik said...

boring kan kalo laptop kita rosak?

teha said...

ololo.. lappy nie buat hal pulak.. hahhaa !

hyz said...

awal2 p antar kat umah kawan abg tu kan x rugi rm30. hehehe

Zakia said...

patut la dah lame tak update blog..hhehe

ciK Eiqa said...

laptop kalau xda memang xleh.. laptop dah jadi sebahagian dalam hidup kite.. :)

Badrina Ibtisam said...

Samelh kite.. Bosan je bila tkde laptop! Hohho

Kazen said...

bagaikan tak boleh berpisah diri dan laptop...pape pun kene virus bek jgn antar kt kedai.... byr je mahal... sy wat servis format laptop RM10 je kt kmpus windows gerenti terbaik punye :)

Entri Terkini | Rambut panjang, pendek mana lebih kacak?

aiNa yaZiD said...

pernah rasa lappy rosak.! huhuhu,,, siyes memang mati kutu di buatnya.

Yati said...

Susah la, kalau laptop rosak. Kalau akak, mungkin ke cc.

MamaEma said...

apa pun tak boleh buat

sUe UnniE;) said...

bole pulak tak repair pun mitak 30..ish..

farmys said...

patut senyap.. x jenguk blog..
sib baik dah ok..

هانيم إرشاد said...

patut la lame tak online :)

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away