Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Thursday, May 9, 2013

Chill a.k.a cute tak di sengajakan


[!]Selamat malam..:d..kat atas tu pic yg yana edit dengan Software xiuxiu..chill tak..:d..ye..lah skrg ni byk yg suka edit pic..biasa Lah..nak bagi..chill kan..kalau boleh nak jew sentiasa nampak chill..a.k.a cute ala..ala..cool..biarlah..muka ala ala.Jew..yg penting kat dalam tu kan..
Jom kita motivit diri kearah chill..:
Hidup Ini.. sememang nya tak dapat lari dari masalah..dan membuatkan hidup jadi tak tenang..beserabot..dan macam2 lagi..jadi tak kan kita nak hidup dalam keadaan mody.. dan tertekan..so..kita kena ingat..Hidup Ini Penuh dengan cabaraan nya..tapi jangan risau..Allah tidak akan menguji Dari luar kemampuan kita..jadi tak yah lah Nak sedey2..OK..
umah yana kat Perlis ni ujan..sedap ni nak tido..nunite all:d

5 comments:

Run Away said...
This comment has been removed by the author.
Wak Gelas™ said...

salam jumaat n good pagi jugakk cik yana yg kiut chill ghituu..,ehHHee

Khai♥Rin : anies said...

kalah kak ton nnt ;-)

ArELeEz said...

dugaan dtg & pergi.. sume dr Allah kn.. redha je. chill! ;)

ArELeEz said...

dugaan dtg & pergi.. sume dr Allah kn.. redha je. chill! ;)

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away