Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Thursday, April 18, 2013

baru sempat tgk v cikgu shida..

Hai..korg..alhamdulilah..sy dah boleh kembali on9..Dah beli tap.. tapi sy lebih suka Guna laptop..tp nak buat mcm manakn laptop dah lama rosak.. tap pun tap lah.. janji boleh..on9.. Dan yana on9 guna WiFi mobile hot..memang oklah line dia kat kawasan  sy ni..rm69 Jew sebulan..sepanjang lebih kurang setahun tak on9 dah lama tak tau hal2 alam cyber..:d...... sy pun baru tau pasal cikgu shida yg upload v dia kat youtube tu.. memang gempak ar..banyak yg kutuk dia.. tapi bagi sy OK Jew.. cuma agak kurang sesuai Pasal dia tu cikgu kan..:d..tapi oklah janji die bahagia..:d..oklah.. nak bw blog kowg lak..:d

9 comments:

ArELeEz said...

cikgu tu nk release tensen kot.. he3..

Khai♥Rin : anies said...

sy pon sm..lbh suka gn PC/NB berbanding tab...maklum la jari ni bsr2 ;-)

Pwincess sarah said...

dulu sarah pun selalu tengok video cikgu shida ni.. tpi skrg dah lme x tgk video2 dia.. huhu..

E'in said...

ein xpenah tgk pun video cikgu shida nie...

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama x dgr citer cikgu sidah tuuu.., dh kawen gaknye..,ehHHe

* FAR * said...

rasa mcm tak sesuai kot.. mcm over acting la dia.. kikii

Ema Blog said...

cikgu yg glemer gituuu..

Siti K said...

ct pernh tgk viceo dia..lawak jugk tp bnyk komen negatif...
xpelah, bab kata yana, janji dia bahagia..hehehe...

smoga yana pon bahagia k..miss uuu :)

Aishah Jahirah said...

akak rasa puas guna laptop lagi...heheh.. yela sbb dia ckgu la lagi ramai yg kutuk...tp tu cara dia kan..

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away