Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Saturday, September 17, 2011

KL GANGSTER LAGI BEST DARI HANTU BONCENG

Sy baru jew lepas tgk cete ni kat Astro First...Sebelum tgk cete ni..memang terasa teruja sangat nak tgk..apa tah lagi pelakon dia Zizan..memang sy minat giler lew..nak g tgk kat panggung memang malas lah..jadi sy tunggu kat Astro jew..Tapi kan bila dah tgk Sy rasa cete ni biasa jew..dari mula sampai abis cete..mcm tak ada kepuasan tau..Lakonan zizan memang best..
tapi jalan cete tak cukup kuat lah..Sy tertunggu part2 yg dia owg tayang kan masa promosi filem ni..tapi bila tgk..biasa jew..Tapi bkn bermasud Filem ni tak best langsung..tapi sebelum tgk Filem ni Sy mengharapkan sesuatu yg lebih best lah...;d

Selalu nyer Filem kat Malaysia ni..memang mcm tu...bila tgk promosi..memang best ar..tapi bila tgk biasa jew...;d...Terasa rugi lak..beli cete ni tadi kat Astro..Lebih baik download lagi bagus..tapi oleh kerana tak sabar apa lagi..beli jew lah...;d..Untuk cete ni..kalau 10..sy akan bg 4 jew...hek...;d
Dan.................................................
Bagi sy...Filem yang paling bagus setakat tahun ni ialah...KL GANGSTER...memang terasa kepuasan nyer..byk kali sy tgk cete ni..pasal cete dia best ...gado ada stail..dan...cara dialog diaowg memang best ar.....;d..Tapi masing2 ada pendapat tersendiri kan...;d

Awineh ni cuti kan..Selamat bercuti bagi yg bercuti.................NiCe daY...;d

56 comments:

- zuriey - said...

yeker..memang promo dia siarkan part yang agak menarik nak tarik penonton

cik sakura said...

yeke..baru nak tengok hantu bonceng..

Reez Zack said...

cuti ujung minggu wat la open house..:D

dwaty said...

salam kenal juga... dah follow... teringin nak tengok cite ni... semua kata best...

budakijaupendek said...

belum berkesempatan nak tgok cerita ni.
sedihnya.. sob3 ~

Fara E's said...

tak tgok ag , hehe

khairul akmal bin azman said...

meme la..!sokong!
byk lawak bodow lam citer ni

ekabukanmakcikkau. said...

lah ye ke ? baru teruja nak tengok erghhh kau ni hahaha .

Mohd Izzar said...

ooo. yeke? tak best ehh?
kl gengster tu lagi la tak best. hahah

Hanis MY said...

owh ye ke tak jadi la nak donlot huhu...

Hana Soffelia said...

Owh, xbez eh? nsb baik xlanggan lg. Tak adalah nak tgk sgt cite hantu bonceng ni. Kita tggu kemunculan Bini2ku gengster.. :-p

Saiazuan said...

simple, tapi padat dgn lawak! :D

ziraziz said...

kne pk 2 kali ni sblm tgk kt astro 1st..

Jue said...

Tv1 ckp dkm brita smlm kutipan filem ni antara yg tertinggi ke ttinggi. X ingat lak. Tu la, rs vam nak tgk tp takut ngan momok wp klaka

~Nana 귀여운~ said...

bagi saya cita kl gengster dan hantu bonceng best..ngeee

nina suhaina said...

alamak..saya kl gangster pun tak tengok lagi.

edda(",) said...

hantu bonceng tuh, promo je lelebih.. cerita tak lah umpphh sngat..=)

salam kenal..=)

Asrul "iLham" Sany said...

"Aku lebih suka tido dari tgk muvi," kata Amer yang kebosanan sebab Ashraf takde kat rumah

Cik Aish said...

so far, kl gangster atr filem melayu terbaik..yg lain lum leh calen lg

dhiera said...

yeke? naseb belum pergi tgk lg~

schaze zainn said...

yeke tak best?
sib baik nak tak tgk kat cinema..haha
pssss... better donlod jek..ekeke xP

Prasetyo said...

Nice blog posting, i'm very interesting to stop to your blog site.

Dont forget to visit my blog here and here

Santri T.P.I.N.I said...

filem ni promo dia dekat tv gempak sangat kot...sebab tu ramai yg nk tengok sgt tp KL gengster mmg best!

asfira aminuddin said...

i nak tengok hantu bonceng jugakk!

Amirrah Zawani said...

sy tak tgk pun lagi.. u ckp tak best terus tamaw tgk dah lah.. :)

kura said...

wooo. sy tak tengok pong lagi. donload je! heheh

echaRierie said...

genre berbeza tp both i like..
kl gengster dan hantu bonceng..
hihi

Paradise Gal said...

thanks for following my blog.. :) following u too.. :) slm kenalan n keep in touch.

mohdhazlan Dreadlock said...

xtengok lagi ...errr...kl gangster mmg terbaik..")

eita said...

salam kenal....
dulu teruja jugak nak tengok citer ni..tapi bila dah komen macam ni tak terasa plok nak tengok..

ctk said...

salam kenal juga...sbb adew zizan je kot yg best :D

Anyyss Shuhaimi said...

gua download jek.. haha!

msredcheesecake said...

Hantu bonceng ni msred baru je download... Hheee... Tapi belum dpt engok... Tengok kat opis je...hhhaaa

ciNdhaDahniEa said...

best kan citer ni? weeeeeeeeeeee love zizan! =)

Freaky said...

overall cite ni sangat bosan... part menarik sikit je

KaK LimAh Si SupiR said...

huhu..kl gangster lg best eh? kaklimah xpenah tgk lg cite 2..tp hantu bonceng dh tgk kt cinema..syokk r jgk tgk kt cinema..bergegar cinema 2 depa2 2 gelak :P

*nak tgk kl gangster jgk ^_^

dill said...

tak tengok lagi

dill.

Aiza Hamid said...

a'ah citer ni agak kureng skit walau ada zizan, promo je lebih.

kim heeruul said...

dedua gua tak tgk lg..sbb gua tak layan filem melayu..hehe..
btw,filem terbaik tahun nie harry potter 7 Pt2..^^

Mya said...

best la cite ni. kelakar =D

bunga said...

xtengok g..sama la bunga minat zazan gak.heee

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

dah tengok kat panggung :D hihi. best laa.

Faaein Talip Roy said...

tak tengok lagi hantu bonceng... Kl Gangster memang best!.. ^^,

Anak Wak Mail said...

awal2 cite ni oklah..part ada hantu tu agak kelakar..tapi bila dah lama2 agak bosan..!

Wani said...

baru je tengok semalam.
apa celopppp?!
haha

zieyzain said...

wahh nak tgok jugak laa,..ehe=)salam kenal, ziey follow u back yah =)

enEnfeeL said...

ahaks! lagi best kalau tgk english movie :)

SimplySeoul said...

Xtengok lagi movie ni...tp nampak macam best.

chiLleD...!! said...

salam kenal

msredcheesecake said...

jom join segmen ni, dah kena tag..

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

Edy Zaidi said...

xtgk pun muvie2 melayu ni..indah khabar dari rupa

Yong Sofea said...

pergh macam seram je :O

SweetLikeWhat said...

owh yeke...
salam kenal jugak :)

KhaiRin said...

xtgk pon cite ni..sbb xde ms

Saiazuan said...

p.s ad orng ckp crita ni hina nabi muhammad

Yati said...

Ha ah, setuju. Ntah camana citer ni boleh pecah rekod, 5 hari tayang, 5 juta kutipan. Bila akak tengok, biasa je.

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away