Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Wednesday, October 26, 2011

ADNAN SALADIN..RAJA LIBAS

Em..tak rasa mengantok lagi ni..Sy baru lepas tengok cete 'LIBAS' kat astro first..Munkin Sy agak ketinggalan nonton filem ni..Sy memang tak terasa teringin pun nak tengok filem ni..kerana..cerita2 filem sebelum ni memang mengecewakan Sy..terutama Filem.."hantu bonceng"...memang terasa kurang best filem hantu bonceng..walaupun promosi nyer memang hebat..sy rasa selain tentang lakonan zizan dalam filem 'HANTU BOCENG'..
yang lain tak ada apa yang best sangat pun kat  filem 'HANTU BOCENG'....Tapi sangat berbeza dengan filem 'LIBAS'..memang best giler ar filem ni..bagi sy..80% dari filem ni..membuat sy ketawa..memang kelakar..dengan aksi lakonon johan..memang best ar johan..sy rasa johan lebih best dari watak lakonan zizan dalam filem..'HANTU BOCENG'..watak 'kumok'..dalam tu pun kelakar juga..dan semesti nyer best lakonan Rosyam dengan scha..Rosham walaupun dah otai..tapi masih lagi romantik ar...suka tangok part dia bergurau dengan scha..dalam filem ni...;d....dan yang menghidupkan lagi filem ni..dengan watak2 loghat thailand...memang best lakonan pelakon malaysia..jadi watak owg thailand..setiap bahasa yang diaowg guna sangat kelakar...Sememang nyer sy rasa tak rugi tengok filem ni...Kalau kowg suka tengok cete kelakar...jom tengok......;d..
*entahlah..bila sy tengok cete ni sy teringat cete..'Shaolin soccer'..


25 comments:

KAIEZU said...

Silap komen jap td kyana =P
Tu lew sape suruh disable kat post..

Fara E's said...

best ke ? haha

Faaein Talip Roy said...

tak sabar nak tengok.. tapi nak tengok kat tv aje.. ^^,

KhaiRin said...

sori br sempat menjengah utk BW

sekali tgk cm best je cite ni..

btw...berpinar gak mata ni tgk wallpaper blog ni... ;-)

farmys said...

jom ada peluang nak tengok lg..

yusuflaili said...

Salam;
belum nengok lagi aku..filem kita kalau tak lawak tak best..sbb muka pelakun2 kita muka lawak semua.

MaMa AiNi said...

mama tak tgk pun libas ni lagi..kata kawan mama tak sedap..hu2x..

Mya said...

tingin nak tgk libas ni sbenanye hehe. btw lama xjenguk awak, dah ada layout baru! nice =)

ctk said...

haaa..baru dpt kOmen..sOb3(T_T)

cume nk kata memang cter tu sebijik cm shaolin soccer...tp xtengok lg lah..dgr2 org je..hehehe

ctk said...

haaa..baru dpt kOmen..sOb3(T_T)

cume nk kata memang cter tu sebijik cm shaolin soccer...tp xtengok lg lah..dgr2 org je..hehehe

ctk said...

haaa..baru dpt kOmen..sOb3(T_T)

cume nk kata memang cter tu sebijik cm shaolin soccer...tp xtengok lg lah..dgr2 org je..hehehe

sahromnasrudin said...

best ke?? tak pi tgk pun huhuhuhhh

teha said...

mg cite nie mcm cite shaolin soccer sikit.. btw , okey laa kn cite nie

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Sgt minat dgn Scha Alya..cute hhehe, best ke ni? tapi tak hingin nak tengok pulak..review je pun dah tak minat..:P

cik aisha said...

akak pun xtgk lagi pun....haha...pnya la ketinggalan.....dah ada testimoni ckp best kena tengok la nti2 bila ditayangkan lg...hehee

Kancil 8349 said...

ndak sempat tengok lagi...sibuk dengan kerja di sekolah

sUe UnniE;) said...

sue xtgk sbb rmai ckp xbest..huhu

Syamimi Razali said...

hoho ~

junjung balas di sini.

mcm best je ni. nak try =.=

era kecik said...

ye! jom kita libas.. hehehe

EmpayarUtama said...

Aku lom tengok lg. Tp dr nengok ASTRO bek aku beli DVD 4 hinggit je bley nengok sampai muntah hahahahah

Woofer Storm said...

dah tengok cite ni,,,

okey la,tapi lagi suka kot cite shaolin soccer..heeee

Sarah Mohd Saleh said...

disbbkan awk kate best maka sy nk cr lahh filem ini ;)

asfira aminuddin said...

cite libas? tak penah tengok pun babe. i salu layan movie english je. if movie melayu i tgk pelakon dulu la. hihi.

faradeeba said...

tapi xlaku kan cite ni..huhu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Very nice entry and review dik.. tks.. teruskanlah support filem orang kita ye hehehe

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away