Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Sunday, October 9, 2011

DUNIA SEMAKIN KEJAM..!!

Hai...met petang..selamat berhujung minggu...;d..cuaca panas giler..lau ada ABC neh best..tak pun candol..jadilah kan...kat rumah tengok2 paper semalam...Sy tertarik dengan satu news..Seowg bapak yg berusia 27tahun.. melewat anak yang berusia 23hari...Ya!!...ALLAH..kejam nyer..Sy pun tak tahu pekara tu boleh di ketogori kan kejam atau sebalik nyer..Maksut Sy..pekara tu sangatlah teruk..memang tak ada ungkapan dengan kata2..Kenapalah sampai mcm tu sekali...Kalau nak kata untuk kepuasan seks..tak kan puas dengan baby sekecik tu..baik lah pergi cari pelacur kan senang..Memang tergamak buat mcm tu kat baby...
tambahan pula anak sendiri..bapak apa lah mcm ni..Sy ingat lelaki ni mesti jenis manusia latnat..yang kepala otak dia dah senget..kat bawah ni...pic baby yang jadi mangsa bapak yang latnat tu..dan kini berada dalam keadaan kritikal...semuga dia selamat..
BABY YG MENJD MANGSA DAN KINI DLM KEADAAN KRITIKAL
Sy ada satu kisah yang di ceritakan kepada Sy..Seowang bapak yang menjilat kemaluan baby perempuan nyer yang baru lahir..dan pada suatu hari..pekara tu ternampak oleh isteri nyer..lelaki tu merayu-rayu kat isteri nyer supaya memaafkan nyer dan janji pekara mcm ni tak kan berulang lagi..Tapi isteri tu masih ragu2 takut pekara tu berulang lagi..eeeeeeeeee..geram betul!!..melepas kan nafsu dengan cara mcm ni...dan apa yg Sy tengok..pekara mcm ni kebanyakan nyer terjadi kat bangsa melayu..Sy harap pekara mcm ni berlu di beri hukuman yang berat..kalau setakat sebat dan penjara apa lah sangat...Sy rasa patut di hukum bunuh pun...!!!..
[Satu peristiwa yang sangat menghayat hati...masa kejadian gempa bumi di jepun awitu..Seowg Ibu melindung anak dia dalam pelukan..bila pasukan penyelamat tiba..mereka melihat seowg ibu melindung anak dengan kedudukan ibu diatas dan baby di bawah ibu nyer..bagi mengelakan anak nyer dari cedera akibat rentuhan.. baby tu terselamat dan ibu nyer mati.. dan..di tangan baby tu ada satu nota tetulis.."IBU SAYANG KAN KAMU"..hoh...memang tacing ar..mcm tu lah owg jaga anak kan...]...
Untuk bapak yang bertopeng kan syaitan..sedar2 lah..kowg tak terlepas dari balasan punyer..dunia myb terlepas..kalau kat sana nanti..kowg tak kan leh lari ok..

46 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sayang ibu.

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

dunia akhir zaman..dh mcm2 benda yg bukn2 byk kite dgr skrg..hurm..mtk2 lah kita dijauhkn dri bnda2 mcm ni..nauzubillah....huhuhu

schaze zainn said...

giler kot.

pelik betul kan zaman skrg

ape yg die tgk kat budak kecik tu pon tak tau la.

rasp said...

layakkah dorang tu digelar 'bapa' ermmmm...

aimie amalina said...

grrrrrr
sikap lelaki cenggini
harus kene telan dek bumi jek
aiiishhh
geram je kannn


syg mama!=]

~Nana 귀여운~ said...

kesian budak tuh kan..humm

ieyza afieyna said...

tau xpe.. memang kejam..
bapak jenis ape la tu..
geram betul..

Faaein Talip Roy said...

dunia semakin tiba ke penghujungnya.. risau sangat bila dengar berita macam ni.. Ya Allah..mohonlah perkara2 ini tak berlaku lagi dan mohonlah dijauhkan dari kita dan keluarga kita juga..

Hana Soffelia said...

Mls nak fkr pasal lelaki durjana mcm tu. Biarlah yang DISANA menghukum binatang bertopengkan manusia itu.

Kesian kat baby tu. Semoga baby tu dapat survive..

SoLy SoLicious said...

dunia tak kejam..syaitan bertopengkan manusia ni yg kejam sbnrnye

Mya said...

ramai kan blogger kupas kes ni. dunia mg makin kejam dan zalim:(

ctk said...

huhu..ct pon rase nk mencarot sahaja bila dgr berita tuh
huhuhuhu trok gilewwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezad Skytech said...

geram dengan sikap manusia yang macam ni...dengan darah daging sendiri pun sanggup buat macam tu...=(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dunia semakin kejam..
mengalahkan Nafsu Bintang..
sian kat Baby tu..

Kancil 8349 said...

dunia bukan kejam tapi manusia yang bertindak kejam di atas muka bumi. Manusia juga adalah virus di atas bumi...semoga kita bukan tergolong virus tersebut

asfira aminuddin said...

itu maksudnya lelaki tu mmg tak sesuai jadi bapa langsung. bodoh dan tak berperikemanusiaan. kesian baby tu.

whitecappuccino said...

kategori giler kot

MaMa AiNi said...

perangai mcm binatang !!..apa nak jadi dgn org2 melayu skrg ni..hu2x..longgar sgt ke pegangan ugamanya? ..semuga hukuman yg lbh berat dijatuhkan buatnya..

emy|farid said...

terkedu ngan kisah mcm ni

cik aisha said...

sekarang ni kes sumbang mahram menjadi2...tp yg kes bapa dgn bby kecik mcm ni mmg sgt2 teruk dan mmg ptt dilaknat...kejam...

budakijaupendek said...

mungkin bapak tu tak tahu seksa mengandun 9bulan dan beranak.
sebb tu snggup buat macam tu.
kejam!

Mya said...

makin banyak pulak kes2 zalim ni kan? T_T

era kecik said...

bapak dia tu takde otak ke hah? jahat punye perangai,, kat budak kecik pun sanggup buat macam tue...

Golden Rose said...

kunjung balasa dari SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

cik sakura said...

kesian kat baby tu..

wida said...

eh baru prsan header baru yana..pucca, comelnya

abghani said...

iman senipis kulit bawang.
hukum bunuh jer bapak yg liwat anak

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

suda follow kamu...
^^,

Niena Pengembara Ilahi said...

isi bumi itu yg kejam.....

wahida said...

mmg geram baca paper sekarang ni..mcm2 kes...sakit hati betul...

semoga Allah memeberi balasan pada manusia2 laknat ini...

sahromnasrudin said...

otak dia dah tercabut dr kepala kot huhuhuhh

p/s: lama tak kesini..maklumla, minggu lepas p kursus huhuhhh

dhiera said...

bapak ape klo macam tu~

ieda said...

dunia ciptaan allah yg x pernah berdoasa .. yg membuat orna adalah ummat2 nya .. dah semakin hari semakin kejam dan tiada sifat kemanusiaan ..

yusuflaili said...

salam;
Sepatutnya dunia ni dah kiamat dah..tapi Tuhan masih beri ruang pada manusia untuk bertaubat..jadi utk org yang seperti ini bertaubatlah..jgn buat benda2 yang tak masuk akal ni...

Rai said...

mencik betul baca berita tu.. marah!!!

ummi tieha8384 said...

dunia dah akhir zaman....pembuangan bayi, penderaan bayi ibarat membuang sampah merata2.....jika bayi itu mampu bersuara, apakah perkataan yang pertama sekali keluar dari mulut dia yer tatkala orang tua mereka memperlakukan mereka sebegini rupa...hhmmmmmm...sedihnyer

Yati said...

Orang yang belakangkan agama, macam tu la. Ikut nafsu syaitan dia, tak kenal dah anak sendiri. Sedih, kan.

M Fizan said...

yang kat jepun tu memang tacing giler..yang liwat tu, nauzubillah.. biar neraka tempatnya..

farmys said...

Itu bapak setan.. akak memang cukup marah bila dengar berita tu..

eeee.. geram..

yen(toka ziizokukuto) said...

yang kesah ibu jepun tu,,memang jadi pengajaran betul ar,, :)

teha said...

sengal btol bapak die tu ! xkesian ke tgk anak sendiri... ape laa

ishiko said...

ha..ah ada baca gak, memang .ah xthu nk kata apa -.-'

~izan~ said...

akak bgn2 tdo pagi tu,tgk twitter penuh dgn kisah ni.mmg jahat sesangat.syaitan tu berbisik memanjang kat telinga bapaknya tu.bapak plak takde akal,terus la buat benda tak masuk akal dan kejam!

khairul akmal bin azman said...

sayangi lah pe ada di depan



mata kita



hargai sebaik mungkin!

.*.WiE.*. said...

manusia semakin hilang sifat perikemanusiaannya..

KhaiRin said...

campak je kt lombong org mcm ni!

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away