Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Tuesday, November 8, 2011

ADA DARA..??LU KOLOT..

"Ada dara kolot??...ilang akal apa...Jom..layanz video kat bawah ni...

31 comments:

aTiey said...

erm ade lak bangga xde dara..ish3...
last video nie klakar la..ehehe

~Nana BamBam~ said...

wtf ? sapa la pompuan tuh erk yang cakap ada dara tuh kolot ? shiaaal je..nak bangga yang xder draa..go to hell lah..haha

nuwairani ismail said...

ini dah macam luahan perasaan org yg buat vid ni pulak. hohoh...

tapi memang inilah yang terjadi sekarang. mende macam ni dah macam open sangat diperbualkan di sana sini...macam dah xde nilai je dara ke tidak..manusia akhir zaman...

Faaein Talip Roy said...

panjang sangatlah video dia.. tengok separuh aje.. hehehe.. tapi tau apa yang nak dia sampaikan..

manusia akhir zaman hati-hatilah.. eh.. kitalah tu kan..

siapa yang buat statement tu sebenarnya dia jeles lah tu.. ish2.. mohonlah dijauhkan..

ctk said...

huhuhu..internet2...aku masih dara..amin

asfira aminuddin said...

apelah budak pompuan ni. annoying gilaaaa! bajet bagus tatau malu pulak tu.

MaMa AiNi said...

agaknya satu skru dia dah tanggal sbb tu tak betul sikit..ha2x..apa nak jadi dgn budak ni?..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dunia akhir zaman
biler maksiat dah jadi rutin harian
x payah la bangga buat pekara keji gitu...takut la azab yg menanti nanti....taubatlah seblm terlambat

cik sakura said...

macam ni punya orang pun ada ye..hmmm

QueeN TerataI said...

errr xtau nk kata ape dah... rasa kasihan pun ada... huhuhuhu

salam kenal.... follow u...

rasp said...

astagfirrullahhallazzziimmm...
dah nak akhir zaman dah nie...
cepat2lah bertaubat...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

=.='

era kecik said...

erk, takleh nak bukak u-tubelah, link slow motion ni.. hehehe

Yati said...

Astaghfirullahalzim... ntah le Yana, kak Yati tengok budak sekrang cakap camni kat youtube, kurang berkenan akak. Walau pun citer dia tu ada point.

Kancil 8349 said...

bagus2 jadi manusia mahu jadi binatang...nielah jadinya

KhaiRin said...

ni bangang tak bertempat!

yusuflaili said...

salam,
Sekarang ni mana ada malu lagi..harga diripun buang tepi,maruah diripun lekat atas hidung sendiri...muka dia dlm video nipun mcm org sakit meroyan...

Hanis MY said...

kolot? pelik betul patut berlandaskan agama, bukannya trend semasa huhu...

Daddylicious said...

hai parah2....

Woofer Storm said...

dia malu tu,cuma nak cover kata mcm tu..adehhh

dnia skg ni bermacam ragam...grrrrrrrrrrrrr

wahida said...

ala, tak dpt tgk...ofis blocked...huhu...

hyz said...

yang x de dara tu dah tentu2 hancur.. tapi tgk pompuan ni, dgn gaya cakap, mcm x de beza je ngn pompuan yang x de dara tu..... bezanya ada dara ngn x de....

faradeeba said...

cik yana anda ditag..

hehe tetibe

cepat2 kontest nak abes

♥e'in♥ said...

mak ai.. murahnye maruah..

Pondok Usang said...

teruknye laa skang nii... =(

cik aisha said...

memang hilang akal....rendahnya maruah diri mcm tu.

nurkaloi said...

MEMANG JADAHNYA LAA ORANG TUH hahah rare gile

Tapak Kaki said...

aku tengok seminit je video tu.. x tahan nak tengok minah tu bercerita..

Sarah Mohd Saleh said...

benhap nak mati...bengap bertimpa2..grrr

aiNa yaZiD said...

haish.. speechless.!

farz zull said...

anyway she's got a great point kann..berani bersuara di situ dan inilah masalah di kalangan remaja kita...so sadd..:(

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away