Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Monday, November 7, 2011

LAPTOP KOWG LELAKI KE POMPUAN

Yes!!!..terbukti laptop Sy lelaki...(dan masih bergetah lagi...) hahahah...tak sangka lak laptop sy ni lelaki..hekhek...malu sy..Kalau sy tahu laptop sy ni lelaki..mesti Sy jaga adab dan tatasusila...bila bersama nyer...hahaha...(gilerr..) Sebenar nyer Sy tak tahu lak ada laptop lelaki dan pompuan...Memang sebelum ni Sy tak tahu pun..mesti ramai juga yang tahu kan...;d..
(sy selalu ketingalan...) Kowg macam mana..tahu tak sama ada laptop kowg jantan atau betina..atau pun kowg tak tahu atau kurang pecaya dengan apa yang sy kata ni...ok lau kowg nak tahu jum kita chek..jantina nyer..ikit step2 kat bawah ni okeh...;p..:
Buka notepad dan paste ini dalam notepad: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
Selapas tu save.Ubah SAVE AS..type kepada ALL FILES (pastikan kowg save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti)..SAVE AS = love u.vbs
CLOSE NOTEPAD apabila sudah save..Then DOUBLE CLICK file td (love u.vbs) dan kowg akan dengar suara "i love u."..(kalau tak dengar myb laptop kowg bisu..;p)
Bila dengar cuba kowg dengar betul2..suara lelaki ke pompuan...???..
Kalau dengar suara lelaki..laptop kowg lelaki lah..dan begitulah sebalik nyer...;d..
Selamat mencoba!!!..;p...

37 comments:

IqaNi said...

hik hik ade jntan dn betina nya! wah2.
thanks sudi share. nice info!

IqaNi said...

hak hak.. ppuan larh! so sweet!!

~Nana BamBam~ said...

laptop syaa betina..huhuhu....thanks for info nie.. :P

AdaNaz87 said...

laptop pink kite gegirl lah. ((; nak share boleh? ((;

Siti Zuraina Bte Amran said...

pompuan la..hehe

Amyra Azhar said...

huhu, da try! its a girl. haha :D

Zakia said...

laptop sy lelaki :)

Fara E's said...

girl la , haha

emy|farid said...

hahaha nak try lah

cik aisha said...

wanita...heheh...:)

Alya said...

haha..boleh pulak mcm tu >.<..
nk try laa :)

Yati said...

Kak Yati dah try. Laki ler. Hehhe... :)

Yati said...

Cuba open with notepad balik file tadi. Ubah i love you tu pada Assalamualaikum. Hehhe..

yusuflaili said...

Salam awak;
Aku guna Pc je...boleh ke?.

MaMa AiNi said...

nice info dear !!!..mama tak tahu pun ade boy & girl kat l/top tu..hu2x..

KhaiRin said...

kalu kuar suara 'auuuuwwww' errrr laptop tu dlm kategori mn yek? hahahahah

abghani said...

computer jantan lasak tahan lama

cik sakura said...

hehe..gurl ni..

Kartini said...

ngee nsib bek pompuan. xyah pkai tudung tiap kali nak jumpa leptup. keh3

Sarah Mohd Saleh said...

lappy sy jantan gituwww.auwww

cik ara said...

waa..laptop pon ade jantina ekk!

Kancil 8349 said...

nak cuba kalau macam tu ...terima kasih

ctk said...

ala..laptop ct girl..igt ke laki..uwaaaaaaaaa....kuciwa2...

wahida said...

tak try lagi...nak try la...

Tapak Kaki said...

aku dah try tapi tak dapat..failed doe.hoho..

Hana Soffelia said...

lor.. blh eh gtu? nk try nanti.

Daddylicious said...

peh nasib baik lain jenis..hehe

Hanis MY said...

wah kellas nanti nk check la...

salam aidiladha...

EmpayarUtama said...

Oh camtu ke. Nanti aku cuba

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. tak pernah terai pun..

pha is said...

aiseh... lelaki daa... *kechewa*

farmys said...

lum cuba lagi.. balik nk try..

Faris Ris said...

salam berkenalan dari segmen yang sama .. dah follow dah

Pondok Usang said...

Kalau pondan nak tau mcm mane eh... =)

syirah rasid said...

yeay! i got gegel. haha

Mya said...

mine adalah lelaki huuu =p

venessa petra said...

yes! girl... nk share yea..

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away