Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Saturday, November 5, 2011

SELAMAT HARI RAYA KORBAN

Bunyi lembu macam mana...."moo0000mooo'...(bagus...)
Bunyi kambing lak...macam mana..."mbekkkkkkk'...(bagus-bagus)
Tahniah...esok anda akan di jadikan korban....;d....
hahahhahahaaa...;p
Besok raya kan...alhamdulialah...raya juga kita sekali lagi...;d...walaupun tak semeriah Raya puasa...tapi tetap juga ada ketupat dan rendang...;d...Hari raya korban sebenar nyer banyak kelebihan macam..hari ni wukuf di padang arafah..kita mengambil peluang ni utk berdoa..
dan waktu kemuncak/mustajap doa di makbulkan..antara 5.09pm hingga 10.38pm..waktu di Malaysia..manafaat lah peluang...sekali dalam setahun ni...ok..;d..Kat tempat sy..dah mula dengar dah takbir raya..best....bedebar juga rasa...untuk raya korban tahun ni..sy tak balik perlis..cuma beraya kat selangor jew..semuga kita sume bergembira ok..
SELAMAT HARI RAYA UNTUK SUME...;D

24 comments:

Abang Jonni said...

selamat hari raya aidiladha

nuwairani ismail said...

selamat hari raya yana!!

||aLeaSaRa|| said...

slm aidiladha juga ye utk sis dan keluarga :)

MaMa AiNi said...

slm aidiladha dari mama buat RA & family..

ciwty sajjeh said...

selamat hari raya aidiladha ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam aidiladha.. ^_^

asfira aminuddin said...

selamat menyambut hari raya aidiladha babe :)

yusuflaili said...

salam sahabat;
selamat hariraya korban..semuga ceria selalu.

era kecik said...

selamat hari raya aidiladha.. kak run away :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

biler la nk mspi jadi tetamu Allah ni.....x sabaq rasanyer....salam aidiladha jugakkk

KhaiRin said...

salam aidil adha..
beraya d mn thn ni?

KhaiRin said...

salam aidil adha
beraya kt mn thn ni?

zirconia said...

salam aidiladha :D

Amyra Azhar said...

salam aidiladha sis n_n




trima ksih sudi follow myra..

nurkaloi said...

selamat hari raya ^___^ jom jom korban ngeee

Linda Musyuk said...

salam kengkawan..sempena rayer korban nie an..korg korbankan butang LIKE korang sumer kt PIC saya boleh??? juz 4 fun =)..tengs dear
1st step like page ni..
http://www.facebook.com/pages/Love-Emotion-Pictures-Photography/166099660092081
then like pic ni..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=269455543089825&set=a.267812093254170.57160.166099660092081&type=1&theater

ctk said...

hehehe...
selamat hari raya aidiladha gak..
lembu kt umah selamat dikorbankan..
semOga bergembira darling :D

KhaiRin said...

salam aidil adha
beraya kt mn thn ni?

dhiera said...

bila dgr takbir, rasa nak nanges sebab rindu dekat arwah atuk~

salam aidiladha!

~Nana BamBam~ said...

Salam AidilAdha...

Yati said...

Salam AidilAdha untuk Yana sekeluarga. :)

Tapak Kaki said...

best tak ang sambut raya haji kali ni?

Kancil 8349 said...

Selamat hari raya aidiladha

Faaein Talip Roy said...

asalkan raya.. ketupat. rendang tak akan dilupa.. ^^,

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away