Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Friday, November 11, 2011

CINTA MUKA BUKU.."ooh..benarkah rasa itu.."

Selamat malam kowg sume..dan selamat berhujung minggu.;d...Awieh ni kat tempat keje tak ada keje sangat pun..jadi..apa lagi layanz tenet ar..Sy masuk youtube saja search bakat2 baru yang pandai nyanyi...best diaowg ni...dan terlalu banyak artis kat youtube skrg ni..Dulu Sy memang tak suka sangat dengar bakat baru2 kat youtube ni..dan Sy penah bengang dengan Ana rafali pasal menang juara lagu...tapi...lama2 rasa suka lak kat Ana rafali tu..macam baik jew owg nyer...jadi sejak tu lah...sy suka layanz...bakat2 bawu kat youtube ;d..
.yang terbaru ni Najwa Latif.....Sy mula2 asyik nampak jew nick dia kat entry2 owg lain...terpikir juga...BEST SANGAT KE DIA NI??..Tapi bila Sy dengar lagu dia...memang giler bengang ar dengan dia ni....sebab lagu "cinta muka buku"...tu...memang best ar..banyak kali dengar..dan kekadang nyer bila dengar lagu tu..Sy banyangkan Sy yang nyanyi..memang siyes..Sy berangan sy lah yang nyanyi lagu tu..LAYAK KE SY JADI PENYANYI???..kehkeh..nyanyi dalam jamban leh ar kan...;p ..dapat berangan pun jadi lah...;p
Tentu nyer wamai yang shukew lagu ni..maklum lah..lagu ni ada kaitan dengan FB...jadi yang ada bercinta...cinta kat FB tu..memang shukew bebenorlah kan..Sy ni..tak ada lah pulak bercinta kat muka buku ni..tak ada owg nak ar...hahahaha..;p Tapi Sy tetap layanz lagu ni..suara Najwa Latif ni best..dan owg nyer simple jew..tak gedik pun...;d Sy tak sukew Yuna pasal dia gedik..wahahaha..arap2 yuna tak baca entry Sy ni..Tak ada motif yuna nak baca entry sy pun..;p...peminat Yuna ada kew kat sini..sowi eh...hahaha..;d
Tapi sy rasa kalau najwa ni..susah kot nak jadi macam Yuna...Yuna ni wamai yang shukew dia..dia best..terpaksa kata Yuna best..walaupun Sy tak shukew dia..pasal dia memang best...;d bukan takat malaysia jew kenal Yuna..tapi kalau ada rezeki najwa tu..tak mustahilahlkan....;d
.........
"kita berkenalan hanya di muka buku..
kau hantar pesan suruh aku terima kamu..
ooh...hati ku rasa sesuatu...
dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku..
ku gelisah berdebar hati rasa tak menantu..
ooh..benarkah rasa itu..."..

27 comments:

aimi said...

kite peminat yuna =)

fiqah said...

ska jga lagu neh :)

Abang Jonni said...

masukla akademi fantasia... nanti aku undi... kekekekeke

Athirah ' s said...

betol najwa nyanyi , 'hatiku rasa sesuatu'

dalam masa yg sama keliru gilaa ..haha

hehehe :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Bagik ai oke la lagu tu
Lagu tema ai chenta ym
Blh gituew???

schaze zainn said...

buat la video mcm dorg hihi xP

mula2 dgr lagu ni layan la juga, tp dah selalu dgr boring pulak..hihi

♥CIK IERA♥ said...

hehe tak bape nak minat lagu ni tapi kekadang tengah bosan tetibe je ternyanyi...muahahaha

nuwairani ismail said...

hahah! kite baru tahu penyanyi tu adalah najwa n orangnya bertudung...ingatkan ala2 gedix jugak...sekali tengok, mcm low profile je...tengok kt youtube jela...huhuh

ctk said...

hehehe..ct suka lgu neh sbb ct bercinta nelalui internet..pastu jumpe...skrg masih bersama...aww i like..hehehe

emy|farid said...

slow2 prektis nyanyi, jdi penyanyi gak kot. hehe

Hanis MY said...

ada yang menjadi ada yg tak... itulah jodoh dan takdir... best jugak lagu ni...

Sarah Mohd Saleh said...

ske gak lagu nih.tgkplentok jer

PCL said...

ank dara pcl yg dua org tu mmg suka lagu dari si najwa latif....pcl pon dgr gak....ok, seswai la dgn citarasa dorang.

dhiera said...

suka juga lagu ni~

Woofer Storm said...

berlambak kat youtube tu ada bakat,tapi bnyk yg tak perasaan...

Faaein Talip Roy said...

first time dengar lagu dia.. best jugak..

♥e'in♥ said...

layan gak lagu nie.. hehe..

Kancil 8349 said...

tak kenal maka tak cinta...apapun kita kena menilai sendiri sebelum membuat keputusan

EmpayarUtama said...

Hehe tak terkomen

cinnamon.com said...

salam kenal juga adik..dr segmen lulu..

Daddylicious said...

lagu tu simple dan kool

era kecik said...

suka lagu ini :)

Juliet_iRa~" said...

ahaha...cuba la nyanyi pastu wat video n upload!

mn tau rezeki..ngeeeee

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

Yati said...

Anak akak yang darjah 2 tu nyanyi lagu ni hari tu. Ish ish, budak zaman sekarang...

MamaEma said...

lagu tu memang femes di kalangan anak remaja..malah mama mcm akak ni juga...hehehe

Hanih Borhan said...

tengok najwa latiff nyanyi live kat TV?besh kan?... :D

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away