Detik waktu terus berjalan Berhias gelap dan terang Suka dan duka Tangis dan tawa Tergores bagai lukisan...Seribu mimpi berjuta sepi Hadir bagai teman sejati Di antara lelahnya jiwa Dalam resah dan air mata Ku persembahkan kepadaMu Yang terindah dalam hidupku...Meski ku rapuh dalam langkah Kadang tak setia kepadaMu Namun cinta dalam jiwa Hanyalah padaMu...Maafkanlah bila hati Tak sempurna mencintaiMu Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta...Detik waktu terus berlalu Semua berakhir padaMu...♥

My FRIENDS

Wednesday, November 2, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER

Sy nak juin Segmen buat kali ke4...rasa minat lak nak juin segmen ni..Kat bawah ni Sy copy paste..info2 nyer..
...........................................................
JOM RAMAI2 JOIN SEGMEN KHAS UNTUK KORANG NI>

MACAM MANE JUMLAH FOLLOWER BOLEH NAIK DENGAN MENDADAK?

1.Azfa akan buat list blog korang kat blog azfa ni..(next entry)
2.kat situ korang boleh ber BW sampai penat !
3.kat situ jugak ramai lagi blogger2 akan terjah n follow blog korang yg comel lote tu.
4.Azfa akan suggest kat blogger lain supaya visit n follow blog korang..(10 blog paling cantik dan cool)

SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajub follow blog azfa..muahaha..
2.Wajib klik kat link dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakan supaya lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry kotang kat komen segmen ni oke? done!
BILE TARIKH TUTUP?
Tarikh tutup"SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK"  PADA 10 NOVEMBER 2011 PADA PUKUL 10MALAM!
             apa tunggu lagi?cepat korang join,lagi cepat lah follower korang naik,tak gitu u olls?
....................................................................................
Let's jom..kita juin untuk yang berminat...:d



27 comments:

erleena said...

wahhh cam bes nieh :)

abghani said...

cuba try test

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Rajin join segment ekkk
Coll ngeeee

Tapak Kaki said...

pakai bedak follow me kalau nak follower ramai.hehe..ce try..

Mya said...

gudlukkkk! =D

Syazfida Afzan said...

very nice blog...done following u my dear...do follow me back yea...^_^

http://syazfida.blogspot.com/

Liza @ Adzriel AB said...

berat loading blog ni. jenuh menunggu nak menaip komen. belum dpt follow lagi. mungkin kena adjust2 sikit kot.

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

Miraa Hussin II said...

follow saya :) saya da follow hihi http://revengeofmiraahussin.blogspot.com/2011/11/jom-naikkan-jumlah-follower.html hihi jan tipu

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye salam perkenalan..^^
sy dri segmen yng sama..
kalaw free sila la singgah ke blog sya..=)

alynfazlin said...

singgah sini dr belog azfa. :)

Liyana Aisyah said...

singgah sini dari segmen same

Faaein Talip Roy said...

selamat tambah follower.. ^^,

cik ara said...

singgah cini jap!.
salam kenalan!..

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

YNA said...

salam kenal dear :)

aku_fynaz said...

jln2 sini...hehe

Epal Hijau said...

slam kenal :)

rahman said...

Hello, sy dari segmen yg sama. sy dah follow kamu, kamu pon silalah jd follower sy ye.. tq!

miss aty said...

Datang dari segmen yang same. =)

Selamat hari raya korban.

Thanks follow cik Tim =D

Follow kamo jugak~

fiqah said...

dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

PUTRY said...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

izah :) said...

hyee ,iza singgah dari segmen yang sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

#myzatulnabiela said...

salam , singgah dri segmen yg sme . done follow u

cIKhA said...

singgah sini ;-)

Anonymous said...

belajar banyak

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

Copyright 2011/2012.All Right Reserved By Run Away